Hozzászólás
prospero Előzmény: #784793Szóval továbbra sem tudod megmagyarázni, hogy miért jobb ez a helyzet ami most van, mint egy win-win. Jobbik szempontból.
Nem veszed észre, hogy belpol szempontból ez a helyzet - amibe a Jobbik - önként lavírozta magát, kényszer nélkül, saját akaratából - jó a fidesznek és rossz a jobbiknak A fidesznek az is jó lett volna, ha a jobbik megszavazza a módosítást. Az a Jobbiknak is jó lett volna. Az országnak is jó lett volna. Jobbik erőlködik most már, rájött hogy hibázott, Áderhez szaladgál, hogy mentse meg. :-)! Vagy mostmár Ádert is be akarja feketetíteni. :-)! Ki tudja már ezt az óvodás színvonalat követni?
Szmájli annak szólt, hogy a ti logikátokat alkalmazva is, a Jobbik kudarcot vallott, nemcsak az én logikám szerint.
Ne feledjük már el, hogy mennyire örültetek, hogy a Jobbik megpróbált betartani a fidesznek! :-)! Akkor nem volt fontos az alkotmánymódosítás, csak most?
Szerintem hagyjuk. Volt egy történelmi minimum amiben a fidesz és jobbik is megegyezett ami bekerülhetett volna az alkotmányba, jobbik emelni akarta a tétet, aztán így járt, így járt az ország. Nem a fidesz kezdte a farokméregetést, meg a betartást. Szabadon döntött a jobbik, hogy akkor majd ő próbálja táncoltatni Orbánt. Legyen az ára ez a szavazatnak. Táncoljon Orbán ahogy a Jobbik fütyül. Érzed ugye, hogy ez vállalhatatlan kérés volt.Direkte és a Jobbik tudta, hogy csak kérnie kell valami hasonlót ami a táncoltatás szinonímája, amire hivatkozva majd nem kell megszavaznia az alkotmányt (re: dögöljön már meg az a kurva tehén). Szerinted Orbánnak táncolnia kellett volna, szerintem meg nem.
Apró különbség, de látszik, hogy egy világ választja most már el a Jobbik szavazót a Fideszestől, pedig ennek nem kellett volna így lennie.
Menjetek a baloldalra most már, ott várnak rátok tárt karokkal.
Összenő ami összetartozik.:-)!