Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

Csusza Előzmény: #784755

Tényleg felesleges újra és újra leírnom. A te véleményed semmit sem fog változni.
Számháborúzol szavazókkal, tocsikolsz, bokros-csomagot emlegetsz, winwinezel, holott ezeknek semmi köze ahhoz, amiről beszélünk. Csak a szokásos maszatolás.

Egy mondatod viszont rengeteget elárul egyrészt arról, hogy te mit tartasz fontosnak, másrészt arról, amiről korábban is írtam, hogy a fidesznek mi a fontos most.

"...most a Jobbik vallott kudarcot, mert még addig sem tudta elvinni az ügyet, hogy napirendre vegye a parlament. :-)"

Ott a szmájli a végén, ami mindent elmond! Szartok ti az egészbe, migránsostól, országmentésestől, az egész nem az ország megmentéséről és a nagy nemzeti összefogásról szól. Egy lóphaszt!

Fontosabb nektek a hatalom megőrzése, növelése, és többek között a jobbik lenyomása.
Örülsz, mert -szerinted legalábbis, ami egy hülyeség, de ezt most hagyjuk- a jobbik gyenge volt, és nem tudta végigvinni a saját javaslatát.
Gyurcsányoztok, Vonát összemossátok a buzikkal, ballibekkel, tököm tudja kikkel. Milyen színvonal ez? Te nem szégyelled? Sajnálatosan azt kell látnom, hogy lassan ti süllyedtek le az "éjjel-nappal hazudók" szintjére.

Én a végére csak ilyen szmájlit tudok tenni, mert engem tényleg érdekel az ország sorsa: :-(