Kamus Prospero
Ibiza Előzmény: #784244Szeretnél nagy dolgokat mondani de valahogy nem jön ki..:)
Látom épp nincs nálad a dossziém, nem hoztam nem vittem farmert a szuba...nem beszélve a többi katyvaszról ami kiömlött belőled...de hát liba eszeddel csak erre fussa..
Duális aggyal csak azt fújod amit a szádba raknak (jól konvertálható tudásoddal tudhatnád nem fújni kell ,)
A lázadás szítással..gyanúkeltéssel a megosztással már próbálkoztál itt..de már sokadszorra szénné égtél...tényleg a vadászra emlékeztetsz a medve barlangjánál..de nem lankadsz.
"Az én profilom, vállalt feladatom itt az h az anomáliákra
felhívjam a figyelmet." akkor legalább ésszel csinálnád..de ehhez azért ennél több kellene...mint prosperó.. érvel kutat alátámaszt.. nem véletlenül kaptok idegzsábát tőle.. egyedüli érvetek vele szemben a mocsokszórás az anyázás..de ettől vagytok töpörtyűk mellette.
Prosi másképp gondolja..ráadásul tud mellette érvelni..érveket alátámasztani.. hatalmas libsiként..európéerként meg kellene tanulnotok úgy is gondolkodni..nem elég egy jelvényt kitűzni ih bíín europér... a kareszos jelvény mellé.
A dolog egyszerű..nem vagy senkinél különb.. .. az vagy amit írsz.. nem vagy mérce sem etalon..jobb ha eszedbe vésed...
egy ember egy vélemény
Szinesen szép a világ, meg kellene ismerni és elfogadni mások véleményét...még ha másképp is nézel a világra szerk: Tudod ez a liberalizmus..mármint az igazi.