Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kamus Prospero

phiona Előzmény: #784242

Figyeljél Egyszerű Ember, mert csak 1x mondom el.

Az én profilom, vállalt feladatom itt az h az anomáliákra felhívjam a figyelmet. Nem gyógyítok nyilvánosan, téged se. Nem itt élem ki magam mint te. Nem nyomom az 1001 hsz-t mint te, nem mesélem hogy loptam SZU-ból farmert és milyen jól adtam el, hogy nyaltam szoptam és ettől mekkora jobber lettem mint te. Nem is volt ilyen az életemben. Csak szólok. Mint a párod, tudod az a bizonyos, aki kiviszi a szemetet, de nem ez a léte. Nekem sem ez, nem hajtok népszerűségre hatalmas tigrincses képpel és kokainos ibizás nickkel. Nem hajtok a fórumtársak szeretetére, megbecsülésére mint te – engem nem ez legitimál, megvan az az életem, ami megadja. Kuncsorogsz itt h valaki legyél, a nagy Tigrincs – kiröhögnek, de elhiteted magaddal, mert csak magadat olvasod megértéssel meg a Prospit, aki a táborod sípját fújja, de veszettül. Valahol sajnállak titeket. Qrva negatívak vagytok a bezápult világlátásotokkal, azzal h ez a kirekesztő gyűlöletkeltő Mo. az igazi, ennek kampányoltok. Most h a Jobbik beterjesztett vmi mást, kiegészítettet is (tök mind1 h milyen párt ennyiből) nem mert csak a fidesz. Ők vették valszeg a lelakott ócska farmereidet, és reméled olyan hülyék h megveszik még 1x :-) meg rajtuk biznyeszelsz épp, piti módodon, és elvakít. Szánalmas az 1 bites világlátásod, az unalomig ismételgetett evidenciáid és h sajtó kormány mindenki Ibizától vett – nem bakker, te mondasz olyat újként, ami már mindenütt nyilvánvaló. Mi (ismerek többeket személyesen) szabadok lazák és világpolgárok vagyunk, eladható tudással. Boldogok vagyunk ha itthon kelt a Nap mert ez a hazánk és küzdünk érte, h ne csürhe martaléka legyen, de az egész golyóbis a miénk, szeretjük és tudjuk lakni…

Prospi PC mert ki van adva… anno a bébitekintet, oly tiszták vagyunk… Agymosási kísérlet, te bedőltél sőt lelkesen csatlakozol, mások talán nem. Írtam eleget, sajátot, neked magas. Nem késő tanulni, van mit behoznod.