Regisztráció Elfelejtett jelszó

védelem tragédia

banyaiz Előzmény: #781311

Dárdai féle felfogáshoz képest látok változásokat. Dárdainak arra volt ideje védekezést valahogy összerakta és hátha valahogy begyötrünk egy gólt.

Storck Kleinheislerrel nagyot húzott támadásban sokkal veszélyesebbek vagyunk az ő játékával .

Összjátékban is láttam pozitív jeleket. Csak az a baj , hogy az nem megy még ez ne tegyen be a védekezésünknek.

Elől veszélyesebbek vagyunk cserébe hátul is gólképesebbek. :)

Az is benne volt vsz ebben a hátul gyenge produkcióban Fiola sérülésből jön vissza, Kádár pedig teljesen formán kívül van.

Gera , és Nagy Ádám nagyon jók vsz. Csak ahogy mondod Gera azért lassan nyugdíj , és kivel lehetne helyettesíteni aki legalább hasonlót tud.

Szalai kapcsán látod amint volt előrefelé játékunk máris voltak lehetőségei . Nem rossz az ő teljesítménye vsz.

Ugyanez a csapat védelembe négy 10 évvel fiatalabb Gera szintű focista védővel. Olyan Dzsudzsákkal aki védekezésben is nagyon aktív, de mellette támad is. Dzsudzsák a köbön focistával. :) + középpálya bal oldalán Stieber helyett szintén egy Dzsudzsák a köbön szintű focistával + Gera hirtelen fiatalodna 10 évet. Minden más változatlan. Eléggé ott lennénk a szeren. Aztán felébredtem. :)

Gulácsi jó szerintem is. Nem értettem én se miről beszél a 2. gólnál a riporter. Védte a rövidet és a hosszú kapufa mellé pattogós lövés hogyan védte volna? Nincs kapus aki bármit tudott volna csinálni.

Az nem rossz lőttünk 2 gólt szép akciókból mert ez a svájci csapat kb szökőévente kap 2 gólt valakitől, csak kaptunk 3-at mellette.