Re: nincs cím
tozsdenyul Előzmény: #767820az eü-re fordított pénz csökkent, gyakorlatilag folyamatosan, ahogy elvándorlás is volt folyamatosan
nem tudod megmondani, hogy ettől mi várható?
lehet mutogatnod az orvosokra, de az orvos egy szar egészségügyben is jobb ellátást fog kapni, mint te, tehát te fogsz szívni, akármennyire se akarod felfogni
semmilyen állami rendszer nem fog magától, belülről megreformálódni
az egészségügyben ezen felül van egy csomó ellenérdekeltség
30 éve nem történt semmi, te mégis meddig akarsz várni, mennyire rohadjon le az az egészségügy, amiben a gyereked, vagy a szülőd, vagy te leszel?
felőlem várjál, hogy az orvosok kitaláljanak valamit, és várjál egy kormányt, akit érdekel bármely szakma véleménye jószolgálati alapon, várjál még 30 évet, nem én szívom meg majd az ellátást, elhiheted
az orvosok ráérnek
(megjegyzem, az orvosok egy része legalább 10 éve mondja, hogyan lehet jó eü-t csinálni, sőt, itt a fórumon én is elmondtam, csak annyit mondtál, hogy nagy hülyeség és kész, de azt sokszor elismételted - úgyhogy lehet mutogatni prosperora -is-)
(megjegyzem továbbá, szintén 10 éve legalább voltak már eü-s sztrájkok, demonstrációk is, le lettek szrva, szóval le lehet szállni a magas lóról, aki akar valamit, majd kikaparja magának, aki meg ellenpropagandát nyomott mikor előálltak valamivel, az inkább kussoljon, és ne azzal jöjjön, hogy az orvosok találjanak ki valamit)