Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

banyaiz Előzmény: #761556

Az is nagy kérdés, hogy most kell e kerülni a részvényeket, vagy éppen most kellene bezsákolni belőlük.

Pl én éppen most agyaltam azon nyugdíjpénztárnál vissza a növekedésibe konzervatívból. :)

Ha jól értelek szeretnél részvények helyett valamit keresni ami azért hozamot is hoz viszont likvid bármikor azonnal részvénybe visszamehetsz .

Hozamínséges idők vannak nekem pmák infla +3 ami még elfogadható és likvid és túl nagy kockázat nincs államcsődöt kivéve. Ezen kívül ingatlan az nem ugribugris sztori, látraszóló betét abszolút likvid kevesebbet hoz most éppen mint pmák, biztosítás megint csak nem likvid, ltp megint csak nem likvid, önyp megint csak nem likvid.

Deviza brókeres sztori nálam nem szoktam brókercéges számlákon kívül érdemi összegeket tartani devizában, mondjuk pmáknak az eurós verziója kivétel .

Devizáknál csábító usd kamatemelések beindulása miatt. Nyugodtan ezt se tudnám ajánlani mert megnézed milyen bizonytalanság van a kamatemelések ütemezése körül, illetve azt, hogy inkább gyengült mióta beindult az emelés. :) Szóval ebben is azért egy elég komoly spekulációs kockázat benne van. Nem mondom el tudom képzelni az 1:1-et eur-hoz következő időszakban, de kockázatos sztori.

Szóval pmákon kívül nem tudok nagy okosságot ami likvid és nem spekulatív különösebben.