Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Tucsok Előzmény: #761549

Nem, nem szakadt rám a pénz és főleg nem mostanában. A pénz amim van az több mint 20 év

eredménye. Próbáltam minden évben egy picit hozzátenni,a meglévőt gyarapítani, ez az én saját

egyszemélyes magánnyugdíjpénztáram.Nem kell horribilis összegre gondolni.Idáig elég jól

mentek a dolgok voltak persze veszteségeim,de nagy átlagban infláció+pár százalékot

kihoztam a tőkéből.Most valami megváltozott,vagy én kiöregedtem a pénzvilágából. A tőzsde

ami ezelőtt 15-20 éve pezsgett most olyan nyögvenyelős,legalábbis én így érzem.

Valamikor voltak olyanok akik a fundamentumokat nézték, mások a technikai elemzésre esküdtek,és ezt olyan fórumokon mint ez megvitatták.Voltak érvek,ellenérvek,magyarázatok,párosulva tőzsdei forgalommal,mozgással. A fórum gazdája talán emlékszik milyen szakmai viták voltak egy

másik fórumon (DLPH,IngcápaTancs...) ami sajnos azóta teljesen ellaposodott. Az elmúlt 3-5 évben évről évre csökken a tőzsdei forgalmam,úgy hogy nyereséges vagyok,csak hát a pici forgalomnak pici a nyeresége. Kíváncsi lennék hogy csak az én forgalmam csökken vagy más is így érzi.Talán 5 éve Ricsi közreadott egy kereskedelmi stratégiát,érdekes volt, Tapasz kereskedelmi logikáját látom,

ezekből az ötletekből van hiány.Ma mindenki állampapírra esküszik. Jó az, de szerintem nem a tőke 100% kell oda tenni.

Azt mondják hogy bef alapok,de a Cib-nél lévő alapok az első 5 nyereséges a többi mínusszal

kezdődik és van ami két számjegyű.Ennél még én is jobb vagyok. Nem ismerek más pénzintézetet,

ami jobb lenne.Tippek kellenének hová érdemes befektetni,addig amíg vissza nem tér az élet

a tőzsdébe,olyan embereknek mint mi és nem egy Csányi, Andy Vajnának, Simicska,Mészáros.