Re: nincs cím
phiona Előzmény: #755273Picike :-) nem mondom h ilyen magas labdát vártam, ill szégyellem h tudtam h de…. Herceg, szavazasd meg h feltegyem-e a képet amit elismert de mégsem, a puferák kendőst és a világért se tenné fel :-) Csini rajta amúgy nagyon szte (gusztus dolga persze), és h gyermeke nincs nem h impotens hanem nagyon elfoglalt a nagy vállalkozói létben. Énvok a szemét persze h szembesítem, érdemi helyett aktívtkodhatna is de hiába ha nincs mire és kire. Bocs Ibiza tőled ebben, de te keltettél téves látszatot… H nem vagy impo de nincs is nő aki neked szült, és így játszani az észt… Örömöt se adtál valszeg soha de a körbezártságod legyen a te problémád drágám. Jók az esélyeid itt én ritkán írok… nagyon fontos neked legitimálni magad. Ha cigónő is a nőd az nem szégyen… sőt. (Nagy hiteles mélymagyarként se.) Ne posztold a gyermeked, magánügyed, de ne már ez a sznobkodás… Már ha összejön persze. Az én életemben ne turkálj, szorítkozz a magadéra, de segítelek azzal h van nekem nem is 1 :-) és qrvajól nevelhetők, erős szülői attitűddel (fogadott és saját kölkök és karácsony, haladó fokozat a drágaságban :)) Répácskád? bocs h röhögök alapból kasztrált erölködő ripacs :-) de majd vki előbb v utóbb megsegít oszt tán be is talál, és nyomjad, nevetni jó :-) Azonban, polgártársak másikunk gyengeségével élni nem ér. Tőle ennyi telik de nem ő uralja a fórumot még ha akarja se… elő a szakmai topikokkal ez 1 szakmai fórum :-)