Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #755264:) túlkompenzálsz hazudós.. a répahiány szembetűnő.. pörögsz mint a duracellnyúl... vagy csak buborékolnak benned a hormonok ,) ismerős ugye :))
amit nyomsz a kamu élet kamu dumája.. a múltkor az zavart sztorizgatok...gondolom az még jobban ezek - sajna neked- igazak.. mindig úgy éltem ne kelljen hazudnom..
megkértek ne égess engem..megkértek ne rakd fel rólam a képet azt amire felhatalmaztalak.. ez nem csak sima gerinctelenség hanem annak a minősített esete.. egy poénos mondattal megoldhattad volna.. de nem..inkább egy ilyet nyomsz.szánalmas.
Makogsz a fejkendőmről.. ezt tizenéves korom óta használom..(nem függ össze a rokzenével mert nem szeretem a klasszikus rockot.. elég széles spektrumban szeretem a zenét..) túrázáshoz bringázáshoz búvárkodáshoz használom.. nekem ez nem olyan mint a te sznobságod amikor sztárokon médiabohócokon keresed a stílusod...és hetente változik függően attól mit látsz..
olyat írj amitől bigyóvá aszalódom..ahol egyből kilátszik a végtelen szellemi fölényed.. Én egy katyvaszt látok abban amit írsz.. valami dzsedilovag hadonászása a démonokkal...egy fuldokló úszó? ha segítségre van szükséged szólj bátran.
Csak egy tanács .. ha írsz.. próbáld az alapoknál..legyen eleje közepe vége.. vagy legyen egy állítás majd ennek az alátámasztása..
A múltkoriban kijött ami benned van.. háát..nem szeretnék a bőrödben lenni.. ezt vissza sem lehet lapátolni.