Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

phiona Előzmény: #755258

Mi inog cicó? Mi miatt aggódsz? Zökkenhet itt az öngyógyítós kamus éned? Nem érdekelsz de ha ráállok még azt is megfejtem épp mit szedsz… csak pont kevéske vagy h érdekeljen, ehhez is. Bevallottad rég h valós volt a képed a kopasz fejedet védő cikis kendővel, sosemvolt rocker… jó oks a trendeket nem érzed de nem a divattrendek miatt van a baj veled hanem h úgy amúgy. Ez a „neki megyek mindenkinek” módszer se bejövős, érettebben és jóval magasabb szellemi minőségben vannak itt reprezentálva emberek, de az egér se fogja h a patkány nagyobb (csak h a szinteden próbáljam megértetni). Vki megkért h ne alázzalak mert eleget aláztad magad már – egyetértettem, és el is szégyelltem magam, nem vagyok fából és elragadtattam magam. Mentségem van h miért…, te olvasol is itt??? :-) lett volna módod korrigálni de nem tudtál mert igazat mondtam, azóta feszt hazugozol hátha vki benyeli… főleg akiknek nyalizni akartál, h megveszik a „kiváló” ötleteidet :-) Foggalmad sincs picim a hatalom működéséről, és ahogy aggsz el nem csak egyre hülyébb leszel hanem még 1 fórumot is elcseszel. Gyíkemberek meg jönnek balról, erre különösen vigyázz :-)