Re: nincs cím
tozsdenyul Előzmény: #738365"Az h valahová beilleszkedsz az miért valami ? "
hát izé, mert ez volt a téma, ha nem tűnt fel :)
" De minek ezért kimenni h túléld ? Azért h keress vagy h könyebben élj vagy akármiért kimehetsz attól függ mi az életcélod, De az önmagában nem érték "
A mai magyar ember 99%-ának ez érték...önmagában.
jó, a felmérések szerint 50%-nak.
ne haragudj, de ha szerinted a magyar emberek többségét az érdekli, hogy hol választható, hol indulhat választáson, és nem az hogy hol hogyan milyen színvonalon él (mind anyagi, mind egyéb), eléggé félre vagy árazva, és nem csoda, hogy senki nem érti miről akarsz beszélni
Kordáékat se kereste meg senki, (nem az énekesre gondoltam, hanem a hollywoodi kordákra, zukerekre), és megint az van, hogy ha tehetséges vagy, akkor UK-ben akár jobban érvényesülhetsz, és nagyobb hatásod is lesz, mint itthon, ahol a tehetséggel önmagában semmire sem mész
Mészáros Antónia pl. a BBC-nél volt riporter, aztán már talán műsort meg egyebet hagyott ott, hogy itthon 'hasson'
az angoloktól megkapta bevándorlóként azokat a lehetőségeket, amit itthon soha nem, és hazajött 'hatni' hát nagy hatást tud elérni a hazai ugaron, az biztos, van még bármi jelenléte egyáltalán?
tényleg sok lehetőség van itthon, létfenntartásért küzdve, pártmaffiákkal küzdve rengeteg lehetőség adódik
a te szavaiddal élve, az hogy választható vagy, az önmagában nem érték
ha ennyit tudsz felhozni a külföld ellen nagy vehemenciával, hogy pl. nem vagy választható...
senkit nem fogsz vállvonásra késztetni sem
magyarországon napi szinten vagyok ténylegesen szarbavéve, a (munka)jogaimat kiröhögik, lábbal tiporják, a társadalmi fasságokról nem beszélve
angliában meg kőkeményen érvényesítikazokat a jogaimat is amikről nem is tudtam...
te milyen jogi hiátusokról beszélsz?
tényleg rohadtul félreáraztad a kérdést, mondhatni nem tudod miről és mit beszélsz, de mindegy
sörözgess még néhányat angol barátaiddal :)
elhiszem, hogy te ott tartasz, hogy számodra a választhatóság a legfontosabb téma, az emberek túlnyomó többsége magyarországon még nem tart itt, és ha magyarországon áll a dolog, nem is fog