Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

tozsdenyul Előzmény: #731553

nézd, k.rva uncsi, ahogy folyamatosan vietnámhoz próbálsz kavarni vissza, amit megtárgyaltunk, és nem volt vitatéma. Sőt, engem idézgetsz leginkább vietnámmal kapcsolatban :)

A vitatéma a következő volt:

Ibiza írta:

431 2015.02.14 14:51 Ibiza (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @tozsdenyul

Butaság..nézegess filmek Afganisztánról Iraqról

462 2015.02.16 08:57 Ibiza (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @tozsdenyul

De mondom több filmben láttam..afgán és iraqi megszállások kapcsán..

lehet más a véleményed..főleg az amerikai hadsereg szószólójaként.. de ne erőlködj mert sok nyúlbogyó lesz az eredménye. "

Na, kedves okos maki, amennyiben képes vagy megérteni, hogy nem vietnámmal kapcsolatban vitatom, amit állítasz, hanem afganisztán és irak a téma, akkor hátha megérted, hogy miért várom, ahogy bemutatod a reguláris amerikai erők által harctéren alkalmazott ak-47-est irakból és afganisztánból, figyelembe véve hogy a kiképzés, hazavinni emlékbe, egyéb speciális esetek kivételek, ahogy a játékfegyverek is, ilyen képeket többet már ne linkelj.

Ha tudsz valamit felmutatni a sok bogyón kívül amit az erőlködéstől magad alá raksz, akkor van értelme folytatni, egyébként meg nyugodtan folytassuk tovább az unalmas, lassú égési folyamatot, ahol még azt sem érted, hogy melyik állításodat kellene alátámasztanod valamivel.

Nekem ez nem kínlódás, miért lenne, én pusztán kétségbevonom amit állítasz, és minden nem odavaló linkedről elmondom, hogy nem odavaló, nem releváns. Te meg nyugodtan hadakozz tovább vietnámban, amivel amúgy nem vitatkozik senki.

Tehát, mivel te azt mondod, több filmben láttad, ahogy az amcsik irakban és afganisztánban lecserélik ak-47-re a harctéren a fegyverüket, mert nem megbízható az m-16, csak annyi a dolgod, hogy linkeled az orosz diszkoverija vonatkozó részeit és meg is vagyunk. Csak a bogyókat takarítsd fel majd még magad után. Vietnámot nyomhatod még, és tiszteletbeli papagájnak léptetlek elő sima makiból.