Re: nincs cím
BudFox Előzmény: #714405Most így visszagondolva nekem ennyire meghatározó élményem nem is volt még.....huh...lehet keveset éltem még ? :D
csak ilyen apróbb eseményeket tudnék felhozni...
nyaraltunk Spanyolországban még 2000 -ben... MAlgrat de MAr....és ott feküdtem a szálloda előtt a medence partján...minden tökéletes volt...végre pihenés..nemcsak ez a marha sok munka...remek idő, szép napsütés...mi kell ennél több , gondtalan pihenés.
Aztán 1996 -ban nyaraltunk Görögországban is... elmentünk egy kalózhajós kirándulásra.... közben a hajóskapitány ment körbe a 2 literes Ouzo -s üveggel és öntögette mindenkinek :D
...az oroszok persze vedelték mint az állat.... aztán kitettek minket egy tengerparti szakaszra és a hajós matrózok szardíniát sütöttek nekünk a tengerparton a grillen :_))
Na ilyesmi élmények vannak még nekem...
Vagy még olyan hogy..volt régen 1998 -ban egy Chrysler Neon -om...akkori első autóm volt..tiszta új volt..és kimentünk a Pannónia Ring -re..mert gyorsulási verseny volt.....az enyém 2 literes 133 lóerős volt..egy haverommal mentünk egy menetet, övé egy régi 1.6 -os Toyota Corolla Turbo..
több ezres tömeg a lelátón....
ott állunk a rajtnál már....az indítóbíró beállítja az első kerekeket....feszült pillanat..lelassul az idő...
felpörgetem a motort... füstölnek a gumik..indul a menet....
csak 200 méteres a szakasz, de mintha 1 percnek tűnne...7000 -ig megy fel a fordulatszámmérő..
a haverral egymás mellett gyorsulunk...fej-fej mellett...
Jó menet volt :D