Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

tozsdenyul Előzmény: #674548

Igen, nálam az érdem, ha valaki csinál egy 6-7-8%-os megszorítást nagy hiány időszakában.

Én ilyen hülye vagyok, hogy ez a tény nálam pozitívum, még akkor is, ha egyébként sok dolgot elkúrtak, ezt nem tudom hibának felróni...főként, hogy ha mint Chikán mondja, 2001-ben letért az ország a fenntartható pályáról, ez volt az első korrekciós lépés. Nálam ez érdem...

Azt pl. nem tudom korrekciónak tekinteni, hogy elverjük a nehezen összeizzadt mnyp tartalékot nyom nélkül és struktúrális változások nélkül.

"A kormány elkészítette a privatizációs időszakot lezáró jelentését. Eszerint az 1990-2007 közötti évek csúcsidőszaka 1995 volt, amikor a közműcégek eladásakor 480 milliárd forint bevételre tett szert az államkincstár - ismerteti a Napi Gazdaság. Az utolsó privatizációs hullám 2006-ra esik, amikor körülbelül 350 milliárd forint bevételt könyvelt el az állam."

V.ö. mnyp 3000 milliárdja, ami a szocik bruttó hiányában megjelenik, elkölteni meg a fidesz költötte el...

ha hasonlítgatni akarjuk az adósságnövekedéseket, akkor érdemes mindkét irányt figyelembe venni, a felhalmozást és a költést is.

Esetleg számold ki jelenárasítva a priv. bevételeket, érdekes összehasonlítási alap, különösebben veled vitázni nincs kedvem, így nem veszem a fáradtságot hozzá...

nélkülem is jól nyomod a sikerpropagandát, minek adjam a témát :)