Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ricsi Előzmény: #668433

Akkor pontról pontra:

4). Ez számomra óriási talány. Óriási pénzeket tolnak kinti középcsapatokba, akiknek esélye sincs bl-be jutni. Ennyi pénzből Mo-n folyamatos bl indulót lehetne csinálni, ami termelné a pénzt, és óriási üzlet lenne. Szerintem ismerik az itthoni mentalitást, és nem szállnak bele. És ez nem csak a focisták mentalitása, hanem a foci vezetőijé, és az ország vezetőijé is

6). A külföldi klubok (a nagyok) nyereségesek. Nem is tudnak veszteségesek lenni, mert olyan bevételeik vannak (UEFA, helyi tv, reklám, stb, stb), ami nyereséget termel. Íme egy cikk róla:

http://hvg.hu/sport/20130917_felmilliardos_kuszob_barcelona_bevetel

7). Egyetértek ezért sem járok már magyar meccsekre.

8). Szerintem így is-úgy is kikaptunk volna, és így is-úgy is ilyen különbséggel. Vagy mondjuk 1 ide vagy oda. De ezt az előzőben már leírtam, labdarúgókkal nem lehet felvenni a versenyt focisták ellen. Emlékszem, a románok ellen mondta Guzmics tán, hogy passzolni akart, pedig ki kellett volna vágni a labdát. Ez is mutatja, ne akarjanak focizni, rúgják csak a labdát, az való nekik. De ismétlem, nem erről a két emberről beszélek, hanem akármelyikről.