Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Hali79 Előzmény: #668427

Szia!

Nagyából egyetértek,pár gondolat még:

1,Holman nem rossz,de szerintem csak magyar szintem,mint nálunk a Radó..

2.Böde se lenne rossz-még technikája sem annyira kutyaütő,és erős-de lassú...

,ha nem lenne az nem itthon játszana,hanem neves külföldi klubban!

3.Szerintem nem a futás mennyisége döntő csak,mert láttam már 12-13km-t futó játékost a magyar bajnokságban-egy időben volt ahol mérték-,hanem az intenzivitása és hasznossága a döntő.

4.A külföldi focit nem érdemes összehasonlítani-a klubfutballt-,mert ha én vagyok az arab sejk-ahogy nem-,akkor a haladás szerepel a BL-ben és nem csak a csoportkörig jut...

5.Azt is írták tegnap páran,hogy a focit nem az államnak kell eltartani-az részben igaz is,bár 40 év hátrányunk van a nyugattal szemben..-így kell nekik az alamizsna,mert ezek csak magyar szinten pénzek,külföldön nevetséges összegek.

(a Hali ,amikor kiejtette az EL-ben a kazak csapatot kb 1millió euróból gazdálkodott a kazakok meg 10-ből!

..és ahogy az önko.,állam, ad pénzt a focira,úgy ad színházra is és az se nemzetközi színvonalú..és nem is nyereséges..

6.A külföldi nagy klubok(Real,Barca,stb),adósságairól,miért nincsen szó?(páran azt írták önfenntartóak...)Több száz millió eurókról van szó,több 10 milliók klubonként...

7.Inkább a magyar fiatalokat nézem hétről hétre(akik ráadásul 80%-ban saját nevelésűek is!),mint a tucatlégiósokat minden csapatban(vagy jó legyen egy légiós vagy ne is legyen!..és így csak mondjuk nyolcadikak leszünk,de nem érdekel..

8.Szerinted is a haladás(vagy Devecseri és Guzmics) miatt kaptunk ki tegnap vagy a románoktól ?És ,ha ők nincsenek kijutunk a pótselejtezőre?

Üdv:hali