Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Spade Előzmény: #657248

Némi rálátásom nekem is van. Egyrészt persze érzékeny területekre nem engedik a kínaiakat de ugye szimmetria alapon a nokiát se, sőt sztem az amcsik se fogják beengedni, az eu nagy része meg szarik erre ő csak az olcsóságot nézi főleg akkor amikor rezsicsökkentés hullám vonul végig mindenhol és szorongatja költségben a szolgáltatókat. Ráadásul a network az a terület ahol 5-10 év paradigma váltásokat hoz, ami ugye az előzőbe befektetett fejlesztéseket leamortizálja egyből hiába jó vagy nem rosszabb lásd symbian esete. SZal iszonyú a fejlesztés kockázata főleg ezen a területen főleg ha élen jársz de nem te diktálod a piacot meg a nobel dijas kutatások se nálad folynak hanem pl. a Bellben vagy IBM-ben vagy a MIT-en. A retail szinten sokkal kissebb a kockázatod és sokkal biztosabb a profit és kevésbé politika érzékeny is

Összességében nekem ez az érzésem, az h az árfolyamban ez hogy csapódik le azt nemtom, láthatólag az elemzők is örülnek mint majom a farkának ez nem jó jel persze.

A munkaerő meg tudod meddig marad finn ? Ugye nem sokáig azt te is vágod :). Elop már jövőre nem Helsinkiben várja a mikulást abban biztos vagyok.