Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Nyeretlen_Keteves Előzmény: #657205

Mondandód első felével egyetértek, mivel szerettem a Nokia telókat ezért sajnálom a történetet de, mivel amire spekiztem az bejött, ezért ez némileg enyhíti a fájdalmamat :-). Trójai faló szerepe is elég nyilvánvaló volt...bár azért itt voltak erős kétségeim, hogy ez Finnországban megléphető-e (viszont a cég megszabadult egy évek óta veszteséges üzletágtól, és jó feltételekkel tette ezt, 32000 ember megy át a Microsofthoz, kap 7.2 Mrd dollárt a cég, cash hegyeken ül(van miből fejleszteni), élen jár az innovációban)

Amiben viszont szerintem hatalmasat tévedsz, az az, hogy a networkből nem lehet megélni!! Szerintem Te nem vagy tisztában avval, hogy hol tart ebben a Nokia, és milyen lehetőségei vannak ezen a piacon.(erre a történetre véletlenül van valami rálátásom:-) A kínai versenytársak a világ számos helyén labdába sem rúghatnak, bizonyos okok miatt... Szerintem az Ericsson is felkötheti a gatyát.

Ráadásul a Nokia egy jóval nagyobb nyereséggel kecsegtető üzletágat nyitott, és teljesen biztos vagyok benne, hogy igen szép eredményeket fog elérni ott is a cég... bár pozim jelentős részét leépítettem(kellett egy kicsit profitot realizálni...de azért az elmúlt 2 napban is lehetett köröcskéket csinálni benne) ismét felfogom építeni, mert szvsz (ezt csak halkan mondom), innen 2-3 éven belül duplázás lesz :-) időm (remélem van) elég. Az lehetséges, hogy egy kicsit lejjebb viszik az árfolyamot átmenetileg(max 10-15%, bár ez is kétséges), de annak én örülnék a legjobban, mert minden leszúrásnál veszegetek egy picit(meg néha adogatok), de nagy kockázatot nem látok a cégben, persze ha a világ összefossa magát lehetnek problémák... És továbbra sem szerelmesedem bele a cégbe :-) (ha a helyzet úgy hozza simán megszabadulok a pakktól, még egy kis veszteség árán is).