Re: nincs cím
Grizzly Géza Előzmény: #654153Én ezzel nem értek egyet,ne haragudj. Először is nem fogalmaztam meg semmit AT-vel kapcsolatban,intelligens embernek tartom,nem olvastam a régi beírásait,mert nem volt időm és ma sem lesz(ellenben kölöknek lesz új cipője-szandija:)),ezért nem is mondok róla véleményt(csak az autópályás sztorit láttam másolva). DE. Én is jól jártam az egykulcsos adóval és a családi adózással,attól még nem vágok jó pofát az éppen hatalmon lévő népnyúzóknak az aljasságaihoz. Nem és nem.
Az egészségügy jelenlegi helyzete mellett épülő stadionokhoz,a trafik tolvajláshoz,a földrabláshoz(1000 hektárok egyben haveroknak!!).
Én már csak olyan hülye vagyok,hogy megállok beszélgetni ismeretlen emberekkel,teszkóban megkérdezem a pénztárost,hogy telt az éjszakás műszak(nehéz volt,árufeltöltés,2diplomával,a főnöke meg egy paraszt),kisboltost mellettünk(bezárnak,az utolsó csepp a cigi volt a pohárban), alvállalkozót a cégnél(a főnök haveri cége kapja a nagy pénzt,ők meg a munkát).
Lehet hogy én jól jártam az egykulcsos adóval,de lesz@rom,amíg az ország és a benne élők ilyen kiszolgáltatottak(köszönhetőleg főleg a MT-nek,tudom,tudom,"rugalmas munkaerő" stb..)
Én nem azt mondom,hogy jöjjön a gyúrcsány a beteg gazdaságpolitikájával,hanem azt hogy jöjjön végre egy olyan ember,aki nem köpi szembe a saját nemzetét és aki addig nem épít stadiont a saját trágyaszagú falujába,amíg egy rákos beteg is meghal azért mert a Tb csak az olcsóbb gyógyszert írhatja fel és nem lehet időben megvizsgálni,mert az drága,később meg már nem kell,mert áttétes ergo halálraítélt.