Re: nincs cím
prospero Előzmény: #654123Nincs itt semmiféle tudathasadás. Azért mert nem értett egyet Orbán ellenzéki viselkedésével 2002-2010 között, vagy éppen kormánypolitikájával 1998-2002 között még bőven egyetérthet az Orbán kormány intézkedéseivel 2010 után ... főleg, ha egyébként úgy érzi, hogy ország szempontból jó irányba mennek a dolgok 2010 óta...
Mondom, ebben a linkelt anyagban 2008-ban leírta, hogy szerinte mit kellene csinálni a szociknak... és ha nem is szó szerint, de elképzelt adópolitikáját pl. nagyrészt megvalósította az Orbán kormány 2010 óta...
Ugyanakkor van egy két dolog amit most is kritizál: teljesség igénye nélkül: 6%-os + eho a kamatjövedelemre, vagy első gyerekre járó kelengyepénz...
Autópályákkal kapcsolatban a völgyhíd, meg az alagút az alföldön...azt már tényleg nehéz megmagyarázni, hogy de legalább itt marad benne a pénz... Mondjuk ezt úgy mondom, hogy a völgyhíd szerintem szép műtárgy...nekem tetszik... de k*rva drága volt...
Egyébként AT szerintem majdnem mindig kormánypárti volt... helyesen... hiszen ahogy maga is megfogalmazta: azt nézi, hogy szerinte az intézkedések viszik-e előre az országot...nincs ezzel semmi baj, ha a 2006-2008 közötti kiigazításban támogatni akarta Gyurcsányt... Orbánt meg kárhoztatja a viselkedéséért...de hát ezeket is elmondta itt őszintén már korábban, hogy ő többször is az MSZP-re szavazott...
ehhez képest kell nézni, hogy mennyire értékeli az Orbán kormány teljesítményét... ;-)!
Nincs itt szerintem semmi tudathasadás, vagy meghasonlás... vagy pénzesbödönhöz való hozzáférés... maximum annyi, mint amennyi bárki másnak is jutott az adókedvezmények révén pl.