Re: nincs cím
Dr. ursi Előzmény: #646726nem olvastad el amit írtam v nem értetted meg.
nem az árfolyam a fontos.
azt a felelős hitelfelvevő és ilyen volt 75%uk !!! bekalkulálta, akár 50%-ot is !
olyan versenyképes másik ajánlat volt a piacon h 18-20% forint hitel !
nem volt választásod ha csak hitellel tudtad kiegészítve megvenni első lakásod.
A KAMATEMELÉSEKKEL VAN A BAJ ! arra senki se számított. ezért nem lehet felelőtlennek nevezni a többséget, mert a totál egyoldalú szerződésekben amit először a körjegyző vagy kia ****om olvasott fel ott láttad először a szerződést ! - én pl hiába kértem többször előtte egy mintát h mégis mi van benne, nem kaptam. - onnan már nem nagyon volt visszaútja senkinek mert akkor már fogallók miegyebek le voltak téve - és ezért csőbe húzás volt ez a bank részéről egyértelműen !!!
szóval a kamatemelés nem volt benen a szerződésben h eszem****om tudja mire kamatot emelek.
az igen h változhat.
és én pl gondoltam h jaj de jó a kamatok lefelé fognak menni a apicon mivel akkorian már vagdosta fed boe, snb mondom még csökkenhet is ... naív voltam. dehogy csökkent. nőtt ! és A KAMAT A BAJ !!! NEM AZ ÁRFOLYAM ! UGYANIS AZ ANNUTÁSNÁL RÁADÁSUL ELŐSZÖR A KAMATOT SZEDI BE ÉS EZ NAGYON DURVA DOLOG AMIKOR LÁTOD H MENNYI KAMAOT VON LE ÉS A TŐKE NEM CSÖKKEN AZ ISTENNEK NEM AKAR CSÖKKENNI ÉS ERRE EMELT MÉG RÁ 1-3% KAMATOT EMBER !!!
és nem voltam felelőtlen. mert ha arra számítok h amit et írtál pengő infla akkor nem kell visszafizessem a hitelem mert csődbe megy a fél világ. gondolkodj már miketírsz ! ez olyan mint aki shortra játszik h jön az összeomlás oszt ha tényleg jön az igazi az a pénz amit megnyer volt nincs mert kapásból ki se fizetik neki mert csődbe megy iminden és mindenki. ő is hiába shortolt.