Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

walex

AT & Ursi!

Nagyon is értem, hogy miket írtok, de ne tegyetek már úgy, mintha a devizahitelesek olyan ártatlanok lennének, mint a ma született bárány, mert ezt próbáljátok itt nap, mint nap megmagyarázni.

Ebben az egész devizahitel káoszban TÖBB felelős van.

1. A bank az általatok is leírtak miatt.

2. a hitelfelvevő, mert nem gondoltak a rosszabb esetre. Évtizedek alatt BÁRMI megtörténhet. Lehet egy CHF 50 Ft is, de lehet 5000 is, lásd pengő esete anno.

3. PSZÁF és MNB, hogy tétlenül nézték végig az egészet.

Ehhez képest azok is keményen fizetnek, akik egy rohadt fillért nem vettek fel, mert próbáltak felelősen gondolkozni. Ehelyett "megjutalmazták" a megtakarítókat (én ide sorolom azt is, aki havi 5-10 ezret próbál félretenni az SZJA rendszer veszteseként) ehoval kiadáscsökkentés helyett (és ne gyertek itt a hű de f*sza egykulcsos rendszerrel, mert a még egyedülállók ezzel hatalmasat szívtak)

És igen. Lehet, hogy nem tetszik nektek, de nem tartom fairnek, hogy olyan helyett fizessek, fizessünk, akik felvették a hitelt ész nélkül.

Ha hibásan döntöttek, vállalják a felelősséget és a következményeket a döntéseikért.

Sajnos a politika mindig is a demagógiára vevő analfabéta idióták pártján áll és ebben nem is lesz szerintem addig változás, amíg különböző színű volt kiszes, mszmp-s kommunisták és azok leszármazottai döntenek a jövőnkről.