Re: prosperonak
Dr. ursi Előzmény: #643245ricsi nem tud országszinten gondolkodni.
neki csak a saját kis közege van.
ha az megy akkor jó.
ha az nem megy akkor nem jó.
szvsz.
nekem pl most is **** szar.
de mivel országszinten társadalomban gondolkodom ezért látom h jók a lépések és összefüggnek és h haladunk, ezt a számok is gazolják amúgy, legjobb példa az állampapírhozam, a hiány, az h emelték a minibért, h konszolodálták az önkoris adósságokat ha amáv és abkv üzemi szinten nyereségbe fordult és fordul az h óriási pénzek mennek közszolgáltatásokra most pl felújíatanak műemlékekekt várkertbazár stb hol láttatok a 8 év alatt bármi értelmes pénzköltést ezen nagyságrendekben ?! el tudtak indTani egy orvos és rezidens programot egy pedagógus programot. a közmunka nem papíron megy. tudom vannak hiányosságok de mégis csak elkezdtek dolgozgatni sokan akik 20 éve nem. sztem óriási eredmények amiket nem értékeltek. pedig iszonyú pénzek amik eddig kifolytak a szoclibek kezén közén most jó közös dolgokra fordtódnak. és igenis a kereső emberek kevesebbet adóznak és több marad nekik főkeg ha gyereket nevelnek és ez a legjobb a munkából avló megélhetés megbecsültsége. nem értékelitek. pedig órisái lépséek ezek.