Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: prosperonak

Ricsi Előzmény: #643248

Teljesen máshogy gondolkozunk, és szerintem ez nem léphető át.

Én azt vártam ettől a bagázstól, hogy tényleg csinálnak reformokat. De nem csinálnak semmit, csak pofáznak. Ezért kell ennyi adót beszedni, mert ugyanúgy elszórják mindenféle baromságra. És ebben nem fogunk soha egyetérteni, szerinted be kell szedni ennyit, szerintem meg nem kellene, ha racionalizálnának. De nem tesznek semmit.

És az számomra nem érv, hogy előző kormányok így, előző kormányok úgy. Mert én azért járok ide-oda a világba, és látom, lehetne ezt teljesen máshogy csinálni. Mert soha egy rossz szót nem hallottál tőlem mondjuk azért, mert a margitszigeten szökőkút épült, vagy mert fejlődik a bkv flottája, vagy semmiért, ami értelmes fejlesztés.

Én nem fidesz ellenes vagyok, hanem komcsi ellenes, és ezek pont olyanok. Ha az ország érdekében tesznek, akkor tapsolok. De én sok mindent nem az ország érdekének látok, amit te igen. Mert én pl azt látom, ezzel a politikával (adó, stb, nem sorolom) egy csomó embert elkergettek itthonról. Akik - mondhat nekem bárki bármit - nagyrészt nem jönnek haza. És ezzel leépítjük az országot, lesz itt egy csomó bugris meg segélyes. És ezt én a nemzet elleni árulásnak tekintem, és sosem fogom "megbocsájtani".