Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Dr. ursi Előzmény: #642542

a megoldás abban van h közös.

az állam a bankszöv és az adósok.

és közös a hatáslánc.

v az van h egy meghat időponttól 180-n kell mindenkinek tölesztenie mint horvátok.

és a különbözetet lenyeli a bank és állam.

a 90napokon túliaknak ráosztják az elmaradást majd.

vagy az van h mint lenygeleknél liborhoz igazítja a kamatot libor +2 mondjuk és meghat időponttól így kell fizetni, ez ugye egy 100ezres havinál kb 45ezerrel viszi lejjebb a tölrsztőt és az árfolyam marad.

és mondjuk a 90 naposakat forintosítani kötelező 180-n és újraszámolni és fizetésbe vonni olyan tölresztővel amit még ki tud fizetni.

de hangsúlyozom a kamaton van a lényeg, ahogy linkeltem indexes elemzést is bár vannak értelmi képességbeli hiányok ott.

de a kamat a lényeg nem az árfolyam !!!

-

az otp a nyereségéből veszíthet.

de nem lesz vezsteséges.

-

sztem az lesz h tőkét emel benne az állam a lenyelendő veszteség felére így tulajdont szerez amúgy is 50%+1 be akar kerülni magyar bankredszer tehát annyit emel h pl otpben többségi legyen és ezért adott el csányi.

ennyi a történet.

-

mindez jól hatna a teljes szektor kitettségre, a lakosságira a bankira az államira és csökkenhetne a z ún. devtartalék is.

valahol másutt írtam h hogyan.

-

a külf leányom fekvése más.

ott v lenyeli az anya, és betol v értékesíti a leányt.

majd lépnek.

aszerint ki mennyire hitelezte anno túl magát és mennyire fáj most neki az anno teljességgel felelőtlen hitelezése, lásd rafi pl.

azok majd kivonulnak. v nyelnek mert azért jó kis piac ez bankilag.

csak szeretik másképp feltüntetni.

ennyi.