Re: nincs cím
Dr. ursi Előzmény: #642542a megoldás abban van h közös.
az állam a bankszöv és az adósok.
és közös a hatáslánc.
v az van h egy meghat időponttól 180-n kell mindenkinek tölesztenie mint horvátok.
és a különbözetet lenyeli a bank és állam.
a 90napokon túliaknak ráosztják az elmaradást majd.
vagy az van h mint lenygeleknél liborhoz igazítja a kamatot libor +2 mondjuk és meghat időponttól így kell fizetni, ez ugye egy 100ezres havinál kb 45ezerrel viszi lejjebb a tölrsztőt és az árfolyam marad.
és mondjuk a 90 naposakat forintosítani kötelező 180-n és újraszámolni és fizetésbe vonni olyan tölresztővel amit még ki tud fizetni.
de hangsúlyozom a kamaton van a lényeg, ahogy linkeltem indexes elemzést is bár vannak értelmi képességbeli hiányok ott.
de a kamat a lényeg nem az árfolyam !!!
-
az otp a nyereségéből veszíthet.
de nem lesz vezsteséges.
-
sztem az lesz h tőkét emel benne az állam a lenyelendő veszteség felére így tulajdont szerez amúgy is 50%+1 be akar kerülni magyar bankredszer tehát annyit emel h pl otpben többségi legyen és ezért adott el csányi.
ennyi a történet.
-
mindez jól hatna a teljes szektor kitettségre, a lakosságira a bankira az államira és csökkenhetne a z ún. devtartalék is.
valahol másutt írtam h hogyan.
-
a külf leányom fekvése más.
ott v lenyeli az anya, és betol v értékesíti a leányt.
majd lépnek.
aszerint ki mennyire hitelezte anno túl magát és mennyire fáj most neki az anno teljességgel felelőtlen hitelezése, lásd rafi pl.
azok majd kivonulnak. v nyelnek mert azért jó kis piac ez bankilag.
csak szeretik másképp feltüntetni.
ennyi.