Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #633274

Ja igen és még valami :)

Ugye eleddig csak az internáci marxista szimpatizánsok püföltek - a Tölgyessy átal is emlegetett "liberálisok" -, akik képtelenek elviselni a másképpen gondolkodó törpe minoritás létét is mindaddig, amig azok nincsenek Recsken, vagy Szibériában, esetleg az árokba lőve jeltelenül, vagyis azok akik a valódi magyar értelmiség pusztulásáig nem lesznek elégedettek.

Most már megjött a másik tábor fanatikussága is, amikor felismerte azt, hogy pusztán abból, hogy rühellem "azt" a szekértábort, abból tényleg nem következik az, hogy "ebben" a szekertáborban lennék. És ismét oda érkeztünk, hogy teljesen egységes frontvonal képződik, amiben a szekértáborok váratlanul összeborulnak a közös ellenség ellenében, olyan az egész, mint amikor a Fradi B közép és az Ultrák teljes egyetértésben és kétségek, kérdés nélkül támadnak a rendőrökre, mert bár egymást utálják, de az ellenségkép közös:

És ehhez nekem momentán nincs kedvem.

Ez így most egy picit sok nekem a jóból, elrontották a játékom, nomeg a támogatottsága sem volt akkora az AT.híreknek, hogy pusztán szórakozásból, a saját jókedvemre másoknak is szépnek próbáljam mutatni az életet.

Hogy úgy mondjam, ha Tölgyessy előbb megírja a tanulmányt, akkor lehet hogy pusztán annak hatására is leálltam volna azzal, hogy megmutassam, van élet a szekértáborokon kívül is - de így se rossz, hogy világosan megmutatja, miért nincs értelme annak, amit én csinálok - hiszen nincs rá igény, mert senki sem akarja bevállani azt, hogy kétoldalról rúgdossák. Ennek következtében még azok is, akiknek ez egyébként szimpatikus lenne, még azok is inkább csendben maradnak, mert nem akarnak besározódni és inkább a háttérben maradnak, hogy kimaradjanak ebből a pofozkodásból.

És nekik van igazuk, mindig megtanulom, hogy nekik van igazuk.