Re: nincs cím
lagwagoner Előzmény: #631324Mondom, ahogy hétvégén néztem Bajnai haknizását,és ilyeneket mondott, hogy visszahozná az adójóváírást a minimálbéreseknek (vö.: nem azt akarja elősegíteni, hogy jól fizetett szakmunkások legyenek, hanem álljuk a heti cigit és sört a trógernek ), erősíteni akarja a forintot, hogy jobb legyen a devhiteleseknek (vö: nem a devizahitelt akarja VÉGLEG kivezetni), bevezetné a több kulcsos adórendszert, hogy a felső 8%, kicsivel adjon többet (nem osztogatunk, hanem fosztogatunk), be is tette a kaput és megállapítottam, hogy milyen korrektül viszi a Fidesz az országot, és ha így meg tovább, akkor kap egy X-et 2014-ben, bizalomként, mert lehetne jobb is, meg vannak baklövései, de ebben az elmúlt 3 évben a baloldal nagyon lejáratta magát előttem. és tenném ezt úgy, hogy megfogadtam, anno, hogy 3 pártra nem szavaznék/szavaztam: Miép(jobbik), SZDSZ(LMP), Fidesz. De úgy látom marad a lista :-(
és megint nem transzparensek előttem a pártok, így nem megyek el 2014-ben, ahogy nem szavaztam 2010-ben sem,mert ez nudli...ad-hoc ötletelés. Így tényleg nem lehet, annak ellenére én sem értem, hogy rendbe tettek egy csomó dolgot, még el is fogadtatták úgy ahogy az MNYP-i ügyet is. De ezzel az EHO-val az ellenzék, csak laza mozdulattal előszedi ezt a MNYP-i akcióval együtt és bukott is a FIDESZ...