Re: nincs cím
Előzmény: #631302Egy üzletember tudja, hogy egy ilyen ötletelés egy életre elvágná komolyabb körökben, mert ez abnormális és megengedhetetlen. Ez pontosan az a viselkedés, amivel valaki a zéróra írja le magát egy komoly üzleti partner személyében.
Én ennél sokkal kisebb okokoból is leírok üzleti kapcsolatokat, és ha valaki egy ilyet dobna be, azt nemhogy projekt terv címszóval b@sznám ki, hanem egy megkezdett project esetén is páros lábbal rúgnám ki, mert nekem ne akarjon ötletelni menet közben valaki, aki korábban tett egy "árajánlatot", letett egy "project tervet", amit átvert az országon, az EU-n, az IMF-fen, majd most odajön, hogy "igaz, hogy azt mondtam a project tervben, hogy nincs szükség újabb adókra":
De most b+, mégis kaptok egyet a nyakatokba, mert ehhez van kedvem.
Ezt pedig "önkénynek" nevezik. És ezen nincs mit magyarázni.
Hadd ne hozzam sorban a cikkeket arról, hogy "nem kell adóemelés, meg lesz a hiánycél" és társai: És hadd ne hozzam azokat, amelyek arról szólnak, hogy Brüsszel elengedett és nem kell több megszorítás.
Itt örömködtem, hogy sikerült, működik a project, rendben vagyunk, működik az ország, megyünk kifelé, erre idejönnek és jó magasról bő sugárban híg fossal belefosnak.
De mint említettem:
Vagy fel lehet fogni, hogy ilyeneken mennek el a választások. Látszólag érdektelen, apró, lényegtelen momentumok, amik elengendőek ahhoz, hogy a bizonytalanok tömegesen a másik pártokra szavazzanak. Aki pedig ezt nem fogja fel és tovább magyarázza, hogy MEG LEHET MAGYARÁZNI az éppen azt nem fogja fel, hogy ezzel nemhogy nem bagatellizálja a problémát, hanem egyenesen eszkalálja azt.
Azzal, hogy engem szidalmazol, azzal nem azt éred el, hogy lejáratsz, hanem azt, hogy saját magadról állítod ki azt a bizonyítványt, hogy neked mindegy mi történik, te akkor is hiszel ebben a pártban. Ha neked jó, nekem jó, de kissé felesleges és furcsa próbálkozás éppen belém kötni az ügyben, hogy én lennék hisztis, vagy türelmetlen a Fidesszel kapcsolatban.
Mert ahogy már írtam, engem nem érdekel a Fidesz.
Engem az ORSZÁG ÉRDEKEL.
És ez a csomag baromi nagyot ártott az országnak és ez óriási és megengedhetetlen hiba volt. Ha pedig tényleg költekezésbe kezdenek, akkor már áshatják is a sírjukat a választásokra, mert az EU garantáltan a választások előtt egy hónappal fog újra rátenni a halállistára, mondván:
NEM BIZTOSÍTOTT A HIÁNYCÉL.
Aki ezt nem látja és azt, hogy ezzel GARANTÁLTAN visszajönnek a marxisták, annak nemhogy minimális, hanem zéró érzéke van egy project tervezéséhez.
Egyebekben csak a miheztartás végett: A project terv arról szól, hogy megvalósuljon, és baromi nagy baj van, ha a tényleges project eltér a project tervtől. Egy multi esetében például alsó hangon hirtelen halál, ha nem tartod a project tervet. De ez nyilván újdonság a számodra, ha azt hiszed, hogy a project terv és a megvalósult project között van különbség. Mert különbség csak az eredeti elképzelések és a project terv között lehet, ha nem ott van, akkor a project terv SZ@R volt.
Ha óhajtod, ebben az esetben ez azt jelenti, hogy ez a BEJELENTETT project terv SZ@R.
Márpedig ősi piréz mondás az, hogy SZ@RBÓL NEM LEHET VÁRAT ÉPÍTENI.
De persze MEG LEHET MAGYARÁZNI