Re: nincs cím
Előzmény: #631319"A kormánynak korábban le kellett mondania az oktatás és eü-ben dolgozók bér rendezéséről, azért, hogy Brüsszel ezt figyelembe vegye az általuk számított hiányban."
Nem akarod érteni. Ha meglépik, tök mindegy, hogy 10% növekedést mutatunk fel, vagy bármiféle adatot, AKKOR IS VISSZAB@SZNAK a túlzott deficit eljárás alá erre hivatkozva, mert majd jólkiszámolják, hogy az PONT a 3% fölé fogja vinni a hiányt.
Ember, hát nézzél már fel és nézzed meg az ellenfelet, aki csak egy ekkora ziccert vár... ehhez meg elég annyi, ha azt mondják, hogy a kóóóóóóórmány által tervezett kiadási szintet 30%-al fogja meghaladni a tényleges kiadás, a bevételi terveknek meg csak a felét veszik figyelembe. Mindez bejelentve 2014 március 14.-én és annyi a választásoknak. Ez tényleg olyan távoli jövő és annyira bonyolult scenarió, hogy csak én tudom levezetni?
"Ez lett kivédve ezzel a lépéssel, mivel Brüsszel számára ezt tudjuk felmutatni rendszerszintű fedezetként..."
ROTFLMAO. Lásd fentebb, komoly ember, aki három éven át harcolt Brüsszellel ezt nem mondhatja. Ezt egy huszadrangú kontírozó könyvelő mondhatja, aki azt hiszi, hogy ez elég lenne "MEG LEHET MAGYARÁZNI"-nak.