Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

prospero Előzmény: #631237

"Mondok neked valami prospero. Szinte bizonyos, hogy ha az EHO felső határát törlik el, akkor a kutya fel nem szisszent volna, mert az logikus lépés lett volna, érthető és ha egységes kulcsot kapott volna, akkor még a rendszerbe is illeszkedett volna.

De amikor azért kell eltörölni a felső limitet, mert különben kezelhetetlen lesz a rendszer,"

Nincs ellentmondás szerintem. Az EHO felső korlátját el kell törölni, egyszerűen azért mert már nincs járulékplafon. Az EHO felső korlátjának eltörlésének szükségszerűsége ebből fakad... ezt a felismerést pedig fel fogja gyorsítani, mikor elkezdik nézegetni, hogy hogyan kellene az eho bevallását megoldani...vagy: a kamatjövedelem utáni eho nem fog beleszámítani a felső korlátba, akkor sincs gond a bevallásával... ugyanakkor ez felerősitené a kritikát, amit Te is megfogalmaztál: miszerint az egykulcsos adó, már nem is egykulcsos a kamatjövedelem EHOzása miatt, ez kvázi SZJA-ként működik- ergo visszatérünk az első megoldáshoz: szükséges a felső korlát eltörlése...

"Oszt nézd csak meg, amit tegnap ugattam, hogy állampapír is EHO-zik, már az már nem EHO-zik, b@sszus, ennél már az is egyszerűbb lett volna, ha azt mondják, hogy "bocs, tévedtünk", de nem, még bonyolultabbá kell a rendszert tenni. "

Ebbe semmi szokatlant nem látok, csak a szokásosat: a kormány dönt valamit, bejelent, majd utána elkezdik szétbombázni az egészet...ellenzék hiányában, aki azzal van elfoglalva, hogy ki legyen a miniszterelnök jelöltjük - a kormány saját frakciójának kell ezt megtenni - aminek a végén megszavaznak valamit, ami már köszönőviszonyban is alig van az eredeti elképzeléssel... ami vagy jobb, vagy rosszabb lesz a módosítóknak köszönhetően... ennyiben tehát igaza van Ursinak, hogy miért kell ezt ennyire felfújni, mikor még meg sincs szavazva, (meg Gyurcsánynak is igaza volt, ha már az ösződi beszédet idézted...nem is ezért lett politikai hulla, mert ezt beismerte, hogy ez így megy...)...

Wazze, mindig gyűlöltem a kontírozó könyvelőket, akik cégeket akarnak vezetni, na ez a tipikus példa erre.

Na, most, akkor Orbán kontírozó könyvelővé vált a szemedben?