Re: Érdekes kontraszt
Ricsi Előzmény: #628022A korhatár az értelem kérdése, és nem bibliai meghatározás, én nem állítottam ilyet.
Persze hogy származik, még pedig a szeretet. Ha azért vered meg, mert rossz kedved van, az helytelen. Ha azért, hogy a másik szülő is lássa, az is helytelen. Ha azért, mert te azt gondolod, ezzel megmented valami rosszabbtól, akkor helyes. És azért gondolhatod így, mert rád van bízva, neked van több eszed, vagy sorolhatnám.
A tornatanár arra volt példa, hogy akit megvernek, az sem gondolja ám mindig azt igazságtalannak. Mi tudtuk, ha lemegyünk oda cigizni és elkap, ez és ez lesz a következménye. És mi bevállaltuk, és a mai napig is nevetve meséljük a storykat, ki hogy kapott, ki hogy menekült meg. Egyszerűen jó volt, és kész.
És mint mondtam, én úsztam sportszerűen. Aki azt mondja, évekig járt uszodába, és sosem kapott strandpapuccsal (az volt a bevett szokás), az nem mond igazat, vagy nem volt benne fantázia, és nem foglalkozott vele az edző. Ilyen az uszodai hangulat, tetszik, nem tetszik, de állítom, az is jó volt, legalábbis mi annak éltük meg. És nem ismerek olyat, akinek ez probléma lett volna.
Most egy szexmániás újra felhozta a példát (nem ő az első, gondolom emlékszel), és a verésre akarják fogni, hogy ő ilyen lett. Pedig vannak olyan fehérmájúak is, akiket sosem vertek meg, és az uszodába járó, verést kapó lányok sem lettek ilyenek.