Re: nincs cím
Scipio Előzmény: #627790Ez már túl hosszú nekem :) De bele-bele olvasva még mindig a szavakon rugózól...
Ha meg ahogy Ricsinek is leírtad, hogy nem is érted miről beszélgetünk - pedig az előző két !! hsz-ben külön felhívtam rá a figyelmed - akkor csatlakozom hozzá és felteszem a kérdést, minek szólsz bele?
Még véletlenül sem arról szól a társalgás hogy jó-e, erkölcsös-e stb. a verés bármilyen formája a nevelésben, hanem arról immár 3.-ra leírva, hogy mi ill. mi volt erről a keresztények ill. keresztény egyházak álláspontja, mit ír erről a Biblia, nevezheti-e magát kereszténynek egy verést, mint pedagógiai eszközt alkalmazó személy. Engem csak ebből a szempontból érdekel a kérdés, a saját álláspontomat ki sem fejtettem - mert ebben a kontextusban az érdektelen - épp ezért nem is értem miért engem győzködsz folyamatosan...
És a válasz még mindig ugyanaz amit már szintén megírtam neked. Még ma is számos keresztény egyház, vallásos ember számára a fegyelmezés Biblia tanításaiból levezethető eszköze a verés, így Turi kijelentésében a vallásos vagyok és időnkét verést alkalmaztam az uszodában között nincs ellentmondás.