Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: ingatlanárak

Rozsdáskilincs Előzmény: #627478

AT

Sokat írtál, sokhoz tennék hozzá. De én nem szeretek annyira írni. Nem ismerem ezt a figurát nem tudom mire biztatta az embereket. A deviza hitelezést mindig is elítéltem aki tehettem lebeszéltem. Amúgy meg nem volt az rossz üzlet azoknak akik értettek is valamicskét a pénzügyekhez. Persze tudom nem ez a jellemző az emberekre. Sajnálom hogy ez megtörténhetett az országban. Vitya nem véletlenül próbál megszabadítani akit csak lehet ettől az átoktól. Véleményem szerint a második szerzővel jobban tudok azonosulni. Nem lesz felfutás csak lassú kínkeserves araszolás. Az ok egyszerű ez a terület nem értékpapír nem is így viselkedik, ez az emberek többségének lakhatási igénykielégítése. Lehet vitatkozni mely területeket hogyan érint. A tény a földhivatalba beérkezett szerződések folyamatosan csökkennek, harmada a korábbi évekhez képest. Én ugyanezt tapasztalom. Az idén két ingatlant adtam el. Az érdeklődők száma össze se vethető az elmúlt évekbeli számokhoz. A piac döglött. Persze mennek a riportok a fellendülésről ezzel próbálják támogatni valamelyest de aki ezen a területen dolgozik az tudja érzi hullaszag terjeng és még valószínű eltart egy ideig. Ezzel nem azt mondom hogy nem lehet itt matatni csak azt hogy alaposabb áttekintést igényel mit mennyiért minek. Én a fővárosban lakom ezt a területet látom. A vidéki ingatlan na azt tudom hogy tényleg rettenetes a helyzet és valszin az is marad. Jaja a paszívházak soha megnem térülő beruházások, érdekes dolgok ezek sokat lehetne beszélni róla hová lesz az a sok pénz:)