Re: nincs cím
phiona Előzmény: #623020Hátt nem megmondtam? :-) megmagyarázta :-) és csak 14 perc kellett a csaholásig a dr-i magasságokban szárnyaló Ursitól :-)
H le buta libázott meg marxistázott bagatell, voltam már rejszoló hülyegyerek meg őskomcsi is nála :-) magát minősíti, és: gőgös gúnár (gedeon) jut eszembe, EQ-ban 1 elsős szintje. Épp elég baj neki, ez a sok rágörcsölés is… sajnos van aki menthetetlen. És sajna épp az ilyeneket a legkönnyebb felhasználni, kis lelki alamizsnáért, kiszórt odatartozás érzésért militarizálódnak is akár…
A kínlódását nem olvasom végig, nemvok mazochista, átfutva a nagy erőlködés ami látszik. 2011.01.17-én regisztrált ide a stockyra ezt most megnéztem, szal nem igazán értem h miket emel ki 2008-ból de mind1 is, mert menthetetlen is az alapbeírás után:
„MINDEZEK ELLENÉRE 2010-ben megszavaztam ElQrot abból kiindulva, hogy nem hazudott, amikor azt mondta, hogy mindig hazudtak. Na az is egy ritka randa pofáraesés volt, amikor kiderült, hogy ezek még akkor is hazudnak, ha azt állítják, hogy hazudnak. Az, ami utána jött, a reptér eladástól kezdve az újabb eladósításon át, az már teljes képzavarrá vált a fejemben, de ennek ellenére örültem az EU+IMF+WB csomagnak, egészen addig, amig ki nem derült, hogy LE IS HÍVJUK(!), tartalékba tesszük, majd ezek után drága devizakötvényeket bocsájtunk ki EZEKNEK A FEDEZÉSÉRE. Amikortól pedig a bájgúnár és libajnai puccs után nyilt terrort hirdettek a magyarsággal szemben, nyilt kifosztás indult volna meg az ingatlanadóval és a magyar vállalkozások teljes pusztításával, akkor mondtam azt, hogy "ebből elég", eddig tartott a "türelmem", mert ekkor volt az, amikor kétséget kizáróan kimutatták a foguk fehérjét.”
Amiket itt ír 2010 előtti történések, és így szavazott 2010-ben Gyurcsányra – elcsúsztak az idősíkok nah :-) v a választások után adta el Gyurcsány a repteret? 2010 után hívták le az IMF hitelt és bocsátottak ki és ők ezeket fedező kötvényeket? és 2010 után volt a libajnai terror? ingatlanadó terve? Nem, ezek előtte voltak de mégis Gyurcsányra szavazott 2010-ben, de aztán megtért és ez így szép és kerek :-)
H on is legyen: nem kérdés h az árfolyamra meghatározó h milyen kormányunk van, és ez 1 dolog. A másik h nagy a tét és ezért megy a manipula is rendesen, de gáz ha így… Amúgymeg nemvok balos és ha ma lenne a választás a Fideszre szavaznék észérvek alapján, még ha az ilyen AT-félék kontraproduktivitása időnként gyomorforgató is.