Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

phiona Előzmény: #622847

Huhh most látom h AT mit coming outolt :-) és bár mondták h hivatásos propagandista eddig nem hittem el annak ellenére se ahogy mindig hurrázott mentett és ahogy legutóbb a trafikot kente. De ez tényleg durva, az üzenet eőszakolt beépítése ami várható is volt központilag: h mind xaros de még mindig a Fidesz a legjobb, erre tessenek szavazni. Azonban kicsit túllihegte v elsiette, 2006 és 2010 nem ugyanaz a választás volt, elkavarodott a naptár a nagy igyekezetben :-) „Korábban megbíztam x termékben még legutóbb is megbíztam benne de becsapott, viszont rájöttem h y termék milyen kiváló, vegye ön is ezt, garantáltan fogy 40 kilót” – ez a szint ez sajna így elbaltázva külön. Életszerűség könyörgöm, és ami AT-ből lejön :-) ez a megtért Gyurcsány 2010-es szavazó imidzs nem kellett volna, hiteltelenített. Most cselesen viccelődik, aztán holnapra kitalálja és megmagyarázza h miért is tökéletes így, és a hívek tovább csaholják. Ha valaki beég neten 2 vari van: vagy eltünik 1 időre remélve h elfelejtik, v a másik h megmagyarázza – és ő ez sztem :-) A szomorú meg h tényleg nincs (jelenleg) alternatíva, ezt játssza meg a Fidesz ügyesen, trafikostul AT-stül is inkább mint a többi.