Re: nincs cím
Sumér harcos Előzmény: #615894rosszul fogalmaztam én ezt nem veszem sem támadásnak,sem riogatásnak-sőt hozott a konyhára az elmúlt 2nap,már vártam is ezt naposon nagyon,én örülök nekik,hogy beszoltak,sőt ha jó irányban vok,szoljanak vmit bátran máskor is:)
pénztárcám kapcsán a piacon,nem engedhetem meg magamnak a bódulatot:)
részemről, engem nem érdekel a körités,csak az aktuális árfolyam,nekem ,hogy ez éppen 270 vagy 320,és ehhez milyen sokszor utolagos hirek jönnek a nagyvilágból,nekem teljesen mind1,nem érdekel,csak a csárt,indikátorok,elloitt,vonalak,támaszok,ellenállások,fibok....és,hogy jó irányba álljak.
néha tartok egy kis szünetet is.
forint kapcsán egyik irányban sem vagyok vérig fun.....nekem teljesen mind1 az irány.
a körités annyiban szokott érdekelni,hogy általában ellentétesen szoktam gondolkodni
pl.napjainkból:
2napja,amikor vagy 5elemző 287-288-290-et kiabált,elemzett-már szinte 90%-ban tudtam,hogy nem az jön....mellette napos rsi,sts leragadva nullára....csak fordulat jöhetett.
goldman pedig 310-et mondott most tegnap,
na most,megint csak ellentétesen tudnék gondolkodni,vagyis ha az árfolyamot nézzük,nem lesz 310...ezek szivatni akarnak....
kiszállni,kiszórni,kiszúrni-más céljuk nem lehet vele...és még mellé is foghatnak...
nem mondom,hogy nem néz feljebb,mint most....
mert én feljebb vártam ezt a felfelét.....
ez jövőhéten eldől mit akar tenni a forint,nem hiszem,hogy egész héten 298-on toporogna...innen lépnie kell...
meglátjuk
viszek át longot is és egy riziko mentes shortot is.....na most,ennek a paklinak a keverését kell megoldanom jövő hét elején,hogy a lehető legjobban jöjjek ki belőle...bódulat kizárva:)