Re: nincs cím
Boby. Előzmény: #615874Lehet ezt riogatásnak, vagy támadásnak venni, de szerintem semmi olyat nem mondtak, ami érvként nem lenne felhozható a forint gyengülése mellett. Olvasva különböző véleményeket, nekem úgy tetszik, hogy az a szer amivel a kormány bódítja az embereket az hatásos. Amikor gyengül a forint az támadás, amikor erősödik, akkor meg k*rva jók vagyunk! Azért a szerből való két szippantás közben, azt mindenkinek ajánlom a figyelmébe, hogy a Mo.-on tevékenykedő multik szép csendben elkezdték kimenekíteni a könnyen mozdítható pénzeiket. Példának okáért az Audi is hazavitte az aprót - 900 mrd forint -, vagy említhetnénk a Mátrai Erőmű 20mrd forintos osztalékát, aminek nagy része szintén elhagyta vagy el fogja hagyni az országot, de megemlíthetnénk az Mtelekom esetét is, ami a magyar spekik őrjöngését váltotta ki, azon az apróságon túllépve, hogy a kb.31mrd-os netto eredmény után a tarcsihoz is hozzányúlván, majd 52mrd-ot fizet ki, aminek a nagy része természetesen szintén el fogja hagyni az országot. Lehet, hogy én maradi f@sz vagyok, de nekem ezekből a hírekből tartós és stabil forint erősödés nem igen jön össze, kivéve ha a csodadoktor japó apók, a nyomdájukon előállított sz@rjukkal fel nem tornázzák a mi nyamvadt forintunkat.