Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Sumér harcos Előzmény: #614788

ezek szerint szűz falon is nyomjátok?

de hát azt komolyan sikba kell kenni,mert itt nincs csempe,csak 3 réteg mutymurutty....ott már van szemetelés....sőt mire az sikba van kenve időben....az nem kevés szerintem,vagy nem?órabérek egyéb....

na jó de....persze,hogy az árat nézik ....ha ez a harzo drága is,akkor minőségi lapot választ az ember,érted:)

nem azért ...ugye épitőipari cég közelben vok....és pusztán egy szkeptikus kiváncsiskodó vagyok,és a neten erről csak a tömjénezés folyik a Harzo oldalakon.semmi info róla...

ma megkérdeztem az ügyvezetőt,aki nem mellesleg 49-50 eltöltött esztendővel büszkélkedhet az épitőiparban...

1963-ban kezdett versenyvizsgával ,brigádvezetőként Budapesten az 1-es számú épitőbrigádnál,később további papirok....

1967 óta magánzó 46 év aktiv vállalkozo élet az épitőiparban....iszonyat mennyiségű referencia ennyi idő alatt.

és rákérdeztem nála,Harzo????:)

majdnem megvolt sértődve....nehogy bevigyem azt a gagyit a fürdőbe....számomra már lényegtelen,mert a fürdőszobám az készen van.....csak egyszerűen kiváncsi vok.

Holnap jönnek a burkolok éppen felmérni hozzám a melléképületet,majd megkérdezem ott is a májsztrót-ő olyan 16éve van a cégnél,illetve dolgozik a kőművesek után.....kiváncsi vok mit mond,ennyi.

Burkolo csapatból,ez 30év alatt a harmadik.

lehet ma csak rosszkedve volt az ügyvezetőnek.:)

most 70 szobás wellnes Szállodát ez a cég is csinált több lépcsőben ,teljesen alaptól kulcsrakészig,mindent....utolsó csavarig,kiegészitő létesitényekkel,mondjuk akkor már volt harzo...de nem használták:)