Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ricsi Előzmény: #614716

Most estem haza külföldről, nem is tudom, mire válaszoljak

10 éves a legöregebb itthoni felület. Az még megvan, ahogy te fogalmazol.

Minden falon sokkal gyorsabb, mert ebből megcsinál 1 ember kb 50 m2-t, annyit senki nem burkol le neked.

A nincs szemetelés bár neked marketing duma, de azok a szállodák, ahol dolgoztunk vele (van néhány, de ez nem a reklám helye) kifejezetten örültek, hogy a vendégek nem levert csempék között bóklásztak. Más egy falusi ház, és más egy szálloda.

Árban sem egy nagy valami. Tudom, mindenki szeretne rengeteget keresni, és 100 ft-ot fizetni egy m2-ért, de ez nem így megy. Én nem akarok árversenyt, aki az árat nézi, az úgysem rendel ilyet.

Akinek más fontos dolgok számítanak, azoknak tetszik. Hogy csak párat mondjak:

Olyan a szín pontosan, amilyet te akarsz. Régi csempe esetén nem kell bontani, sittezni, 2-3 nap alatt újra használható a fürdőszoba. Minden sarkot és érdekes falvezetést le tudsz burkolni, nem lesz csúnya mondjuk egy íves fal, mert azt bizony merev csempével elég nehéz szépen megcsinálni.

Szóval, ez erről szól. A téglaház sem jobb, mint a vályog vagy a vert fal, árban sem egy nagy vmi, mégis ma már inkább téglából építkeznek. Kinek erre, kinek arra van igénye.

Mondjuk, Cserkeszőlőn (az van tán hozzád a legközelebb) sokfelé találsz Harzo-t, az önkormányzattól a házasságkötő termen át a termálfürdőig, és annak szállodájáig. Én sosem állítottam, hogy a csóró rétegeket céloztam meg gyenge anyagokkal.