Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Nyeretlen_Keteves Előzmény: #606045

"És hogy úgy mondjam, egészen más aspektusból megvilágítva:

IGEN, ÉN EZT VÁROM EL EGY MINISZTERELNÖKTŐL."

A választ nem fogadom el, a kérdés nem arra vonatkozott, hogy Te mit vársz el.. :-)

A "más aspektusból megvilágítani", no azt sem kell!

"Azt, hogy az egész világot roadshow-za körbe és mindenhol azt mantrázza, hogy a LEGJOBBAK VAGYUNK, mindehol azt mondja, hogy a LEGEURÓPÁNEREBBEK VAGYUNK, azt harsogja mindenhol, hogy NEM SZORULUNK SEGÍTSÉGRE és azt, hogy IDE ÉRDEMES JÖNNI VÁLLALKOZNI. "

Ettől még senki sem fog idejönni vállalkozni (mint ahogy a példa mutatja is). Én sem mennék oda, ahol avval kezdi a partner, hogy rögtön a pofámba hazudik! (a többiről nem is beszélve)

A külföldi vállakozások tökéletesen tisztában vannak avval, hogy mire számíthatnank nálunk!

A kérdésem továbbra is az, hogy IGAZ vagy NEM a vitya állítása.

Egyszerű kérdésre , egyszerű választ kérnék. Most komolyan, nehéz leírnod, hogy a ME állítása baromság?

"Példának okáért gondolj bele, hogy mekkora haszna van annak, hogy beleroadshow-ztuk a fejekbe a 10% társasági adót főleg Ciprus kivégzése előtt? Szerinted nem lesz ennek némi hatása? Mert szerintem lesz, ahogy a TBSZ számlák kamatadómentességének is. Mert mi elmondtunk, hogy MI NEM ENGEDÜNK A NEMZETKÖZI TERRORISTÁKNAK és független, többségében magyar kézben lévő bankrendszert szeretnénk. Ami nem szükségszerűen tulajdonviszonyt jelent, hanem magyar érdekkört jelent, illetve magyar érdekek érvényesíthetőségét. "

Tudod, a kevésbé tehetősek (jelen esetben Magyarország) igen ritkán tudják érvényesíteni

az érdekeit. Ilyen a világ, és ezen a vitya nem fog válltoztatni, sőt nem is akar....(ezt csak halkan jegyzem meg, és csak Neked... )

Lehet magyarkodni (próbáltuk már máskor is, hatalmas sikerrel ugye...), csak az utolsó kapcsolja majd le a villanyt!

"de azt, hogy Magyarország NE LENNE JÓ, azt épeszű magyar ember akkor sem írhatja le, ha egyebekben éppen nem jó a közérzete, mert csak egy suicid hajlamú ember lehet az, aki a népét, a nemzetét is képes gyalázni csak azért, mert éppen nem tetszik neki az aktuális miniszterelnök pofája. "

Akkor én leírom: Magyarország NEM JÓ hely (jelenleg) és még igen sokáig nem is lesz az...!

Azt mondjuk nem értem ez miért gyalázás, ez tény!

Erre egyébként nagyon sokan rájöttek már, rajtam kívül is......

Tudom! El lehet menni! Megyek is (lassan kész lesz az én kis új otthonom :-) oszt már itt sem vagyok, vissza sem nézek!

Persze én sem épeszű, sem Magyar nem vagyok ugye!! Csak a Semmilyen, meg a Bayer Zsóti a magyarok,(na, majd azok dolgoznak helyettem és kis családom helyett is) meg Te természetesen.

De nem akarok ezen vitázni! A kérdés : Magyarország Európa legversenyképesebb országa!!???

IGEN vagy NEM?