Re: nincs cím
Előzmény: #606026Szoktam írni, hogy poltikai nyilatkozatokat nem kommentálok.
Az ország gazdaságáról, a forint árfolyamáról, a kitörés irányáról viszont már eleddig is rengeteget írtam, ahogy azt is, hogy semmivel sem vagyunk momentán rosszabbak nemhogy a térségi országoknál, hanem a német gazdaságtól eltekintve tulajdonképpen egyiknél sem.
És hogy úgy mondjam, egészen más aspektusból megvilágítva:
IGEN, ÉN EZT VÁROM EL EGY MINISZTERELNÖKTŐL.
Azt, hogy az egész világot roadshow-za körbe és mindenhol azt mantrázza, hogy a LEGJOBBAK VAGYUNK, mindehol azt mondja, hogy a LEGEURÓPÁNEREBBEK VAGYUNK, azt harsogja mindenhol, hogy NEM SZORULUNK SEGÍTSÉGRE és azt, hogy IDE ÉRDEMES JÖNNI VÁLLALKOZNI.
Példának okáért gondolj bele, hogy mekkora haszna van annak, hogy beleroadshow-ztuk a fejekbe a 10% társasági adót főleg Ciprus kivégzése előtt? Szerinted nem lesz ennek némi hatása? Mert szerintem lesz, ahogy a TBSZ számlák kamatadómentességének is. Mert mi elmondtunk, hogy MI NEM ENGEDÜNK A NEMZETKÖZI TERRORISTÁKNAK és független, többségében magyar kézben lévő bankrendszert szeretnénk. Ami nem szükségszerűen tulajdonviszonyt jelent, hanem magyar érdekkört jelent, illetve magyar érdekek érvényesíthetőségét.
Tehát, én pontosan ezért nem bírom a marxistákat, azokat a mocsadék magyargyűlölőket, akik azzal óbégatják tele a világot, hogy "itt diktatúra van", meg "terror van", meg "Európa ellenesség", mert ilyen mértékű magyargyűlölettel és Magyarország ellenességgel bárkit el lehet bizonytalanítani a befektetők közül, különösen ha ezt az ámokfutó ordibálást megtromfolják a "vállalkozás és beruházásellenességgel" és úgy általában bármivel az antiszemitizmustól az önkényuralomig, amivel ÁRTANI LEHET AZ ORSZÁGNAK. Erre írtam: Ez nem abnormális, hanem sajnos nagyon is normális, ez a nemzektözi marxista terroristák módszertana a nemeztállamok szétzúzására és az emberek felett álló elérhetetlen, megkérdőjelezhetetlen pártfunkcionáriusok hatalmának a létrehozására.
És ha megengeded, én inkább azt a propagandát szeretem hallgatni, hogy "Magyarország Európa legversenyképesebb országa" és nem azt a propagandát, hogy "itt diktatúra van és meneküljön ki merre lát".
És tudod, tulajdonképpen én már azt sem igazán értem, hogy egy magyarul beszélő, itt élő ember számára hogy nem lehet az a propaganda szimpatikus, hogy "ez egy szép ország, jó ország, ide érdemes jönni" és hogy szimpatizálhat azzal, írhat olyat, ami ennek az ellenkezőjét állítja és úgy általában hogyan propagálhat Magyarország ellenében.
Felőlem bárki leírhatja, hogy Orbán hüje, mert ez állampolgári alapjog, de azt, hogy Magyarország NE LENNE JÓ, azt épeszű magyar ember akkor sem írhatja le, ha egyebekben éppen nem jó a közérzete, mert csak egy suicid hajlamú ember lehet az, aki a népét, a nemzetét is képes gyalázni csak azért, mert éppen nem tetszik neki az aktuális miniszterelnök pofája.
Megfelel a válasz, vagy részletezzem tovább, hogy miért nem zavar az, aki Magyarországot jó színben akarja feltűntetni és miért zavar az, aki rossz színben akarja láttatni mások előtt?
Egyszerűen nem normális az, hogy egy külföldinek egy magyarországi forumokon körbenézve az lesz az érzése, hogy ezt az országot úgy gyűlölik az itt élők, mint a történelem során még a megszállókat sem, mert soha a világon nem volt még olyan, hogy szinte sportot űznek abból, hogy szidják a saját országukat, és szinte versenyezzenek abban, hogy elnyomják az országot szeretők vékonyka hangját és felülírják azzal a szeretet hangját, hogy ezt az országot csak utálni lehet és pusztulnia kell. Ezt még a szovjetek sem művelték velünk.
Szerintem nagyon nem normális, hogy ezt komolyan magyaráznom kell.