Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

tozsdenyul Előzmény: #605827

A terjengős szószba szoktál keverni latin szavakat is, gondoltam érteni fogod.

logosz + rhoia = szó + folyam, azaz szófosás (SIC!).

Hívhatod akárhogy a vitakultúrádat, attól még a lényeg az hogy sok. Mivel alapból átugrom, elvész a mondanivalód.

A kevesebb több lenne.

Valóban ERŐFESZÍTÉST igényel végigolvasni a többoldalas röpke sziporkáidat, fejfájást meg nem ér meg, annyira nem vagyok rád kíváncsi.

Mi a fenéért akarsz "kifárasztani" (SIC!) mielőtt a kérdésedet "egyszerűen" (SIC!) felteszed?

Gondolod hogy kifárasztva jobban megválaszolom?

A válasz pedig, fogalmam sincs hányan olvasnak, én biztosan nem mert lökheted akármilyen stílusban, nem kívánok belefulladni.

Az öncélúan böffentős, gyomorforgatós, hányadékozós, férgezős "vitakultúra" biztosan nem szimpatikus a számomra, és nem is vagyok rá vevő - lehet hogy te belefáradtál a "jópofizásba" ahol ezt mellőzve lehet kommunikálni, én még nem, tehát a csakazértis beleszövöm a válogatott szitokszavaimat a vitába stílust én elkerülöm, azt is aki így vitázik, akkor pedig különösen, ha ezt olyan terjedelemben teszi mint te.

Ahhoz meg kinek van kedve, hogy az előre felállított dogmáiddal vitatkozzon, hiszen te napokon és oldalakon keresztül is képes vagy szofista (SIC!) módon, a szót fosva (SIC!), ismételgetni ugyanazt pepitában.

"Röviden: A marxista pártok, így senkiházi, libajnai és a többi undorító gyomorforgató váladék felé irányuló bármiféle szimpátia azonnali moderálást fog kiváltani."

"Nincs senki elnyomva" (SIC!)

Ez aztán a vita :)

Engem nem zökkentettél ki, nem figyelek, nem veszel rá ERŐFESZÍTÉSRE, és nem olvaslak. Ez az eredménye a vitastílusodnak az én esetemben. Más esetéről nem tudok, de miért is érdekelne?

Ráadásul, amit el is olvasok, az sem marad meg egyáltalán a fejemben, mert hogy a fenébe is maradna meg 25 (SIC!) oldal a fejemben?

Ezt te tényleg elhiszed, hogy a terjengős terjedelem marad meg az emberekben?

Nem az egyszerűen, frappánsan megfogalmazott gondolat?

Bullshit, de mindegy.

Alapvető tévedésben vagy, hogy mit érsz el a vitakultúráddal, de ez az én véleményem.

Még tévedhetek is mások ERŐFESZÍTÉSEIT illetően.