Re: nincs cím
Sumér harcos Előzmény: #605332nagyrészt én is igy látom,ahogyan Te.
különben milyen szinű magyarok?:)
az M1-es autopályán éppen néztem a rendszámokat, Tatabányai támasztpontot,ahol aludtak,vsz csak jugoszláv és török vendégmunkásból állt a csapat szinte.
Bécsben és Németben ezeknek szólt vki,hogy maradás van,nyugi,várjanak 1 hetet,mit egy hetet? hétfőn már 9-15fok lesz.
az pedig teljesen igy van,a németeknél és még az osztrákoknál is lehet szinte 24órát ülni a kocsiban,ha ugy alakul.
egyébként tényleg nem értem egészen én sem,csütörtök,péntek: budapest-szekszárd-székesfehérvár utvonalam volt tervezve,egyszerűen nem mentem,ennyi.
ilyen helyzetben az egyén felelőssége is óriási szerintem is.
cégek vezetői,ismerek olyan majmot,aki ilyen időben is elinditja a mikrobuszt sofőrrel,akár győrbe is innen,na az ilyen főnököt pedig nyilvános helyen megostoroznám,mert esze nem sok van,de ez megint az egyén felelőssége.
egy ismerősöm tegnap reggel, dunántulon rongyá törte a zsir uj 7misis autoját,ez megint az egyén felelőssége volt,mert nem volt élethalál kérdése az utja.
a tv csatornák pedig rémhirtv-k,egyszerűen megint döbbenetesek-mintha nem történt volna ilyen az elmúlt 150 évben elégszer,hogy hó esett-
elakadt,megakadt,behavazott,megfagyott,összetört,kifagyott,lefagyott-szenzácio,szenzácio...