Re: nincs cím
Camilla2 Előzmény: #605313A hóeséssel és hóviharral sehol sem tudnak mit kezdeni az első 1-2 napban,sehol,főleg ott nem,ahol szinte csak a honvédség lánctalpasia tudnak menni ! Álltam én már németben 24 órát,mert nem tudták eltakaritani a kereszbe fordult autókat és közben zuhogott a hó.Mindenhol kell pár nap a rendrakáshoz,osztrákban is ,ott is álltam már 12 órát,Belgáknál is ,Franciáknál is.... de van egy nagy különbség ... ott nem foglalják el a leállósávot és igy sokkal könnyebb a mentés és a takaritás és a segitségnyújtás,németben üzemanyagot,meleg teát hoztak ,de ott mindenki fegyelmezetten állt a sávjában és nem a leállósávban és nem össze-vissza !A téli.nyári gumikról nem is beszélve.Be kell vezetni a kötelező téli gumit.Erről csak annyit ,aki az előzetes bejelentés ellenére elindul nyári gumival ,-főleg gyerekekkel ,anyókákkal az autóba- iszonyú felelőtlen ! Persze a másik oldalon is voltak hibák ,ez tény de egy vagy több rendszert elinditani és összehangolni ,bizony időben telik.A kamionstoppot be kellett volna még 14-án vezetni ,hiszen tudták,jön a hóvihar,be is jelentették ! De ilyen helyzetben az embereknek is van felelőssége,nem csak a kormánynak és a szervezetekenk ! .. és ebben nagyon rosszul vizsgáztak a magyarok ! A nagy pozitivum ,pedig a fantasztikus összefogás volt az emberek részéről,le a kalappal mindenki előtt !