Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

rbbj11 Előzmény: #604132

" Ha visszakeresed, azt is írtam, hogy a magyar deviza mindig hisztériásabban reagált mint a PLN, tehát megint nem értem, hogy mit szeretnél ezzel mondani. Ha egy év múlva sem mozognak együtt, akkor érteni fogom, hogy miről beszélsz,"

Ok, igaz, várjuk legalább pár hónapot

"Emlékeztetnélek arra, hogy a lengyel jegybankról, vagy a Zlotyról én soha nem értekeztem semmiféle formában sem, így nem is értem, hogy miért tőlem kérdezed azt, hogy arrafelé mi és hogyan működik."

Azért, mert ugyanilyen kontextusban szidtad a korábbi magyar monetáris politikát. Ez egy szembe állítás, egy görbe tükör, a lengyel példával cáfolom az álláspontod.

"Csakhogy ilyet nem fogsz találni, én nem jósoltam hónapokkal ezelőtt mára árfolyamot."

nem mondtál konkrét árat (olyat sose mondasz, ami számszerűsíthető, pontos érték), hanem annyit, hogy nem gyengülhet számottevően. És hogy téves a 290 feletti elképzelésem. Nincs időm visszakeresni, de ha fórumozók közül nem hisz vki nekem, nyugodtan maga visszakeresheti, nem is ebben a topikban hangzott el, hanem sztem vmelyik saját topikodban.

na de summa summarum: nem tévedtél, jól láttad akkor is az összefüggéseket, jól látod most is, ez az álláspontod. Megértettem :)