Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

prospero Előzmény: #599875

Maradjunk annyiban, hogy nem kell relativizálni a kérdést az alkohol és dohányzás problémáival.

Te állítottad, hogy legalizálni kéne a marihuánát mert sok pénz lenne belőle és hát az alkohol és a cigaretta is legalizált.

Én pedig leírtam, hogy nem kéne legalizálni, annak ellenére, hogy az alkohol és a cigaretta legalizált.

Már maga az összehasonlítás alapja is sántít, amikor a legalizált alkoholfogyasztás és a dohányzás által okozott egészségkárosodás hatását próbálod meg összehasonlítani egy nem legalizált drog statisztikáival.

"Hát én nem szeretném a gyerekemet fél tüdővel látni, meg kissejtes tüdőrákkal, vagy petefészek rákkal, vagy hasnyálmirigy rákkal. Vagy az utcán egy diszkóbaleset után. Hidd el, **** tehetetlen lennék."

Így van. Legyenek szépek és egészségesek a gyermekeid!

"Skizofrénként sem szeretném, de arra sokkal kisebb az esélye." Az a baj, hogy nem kell tartós droghasználónak lenni, - akár marihuána fogyasztónak - hogy skizofrén legyen egy fiatal. A dohányzás és az alkoholnál viszonylag hosszabb idő alatt alakulnak ki ezek a súlyos egészségügyi ártalmak, amiről beszéltünk, míg kábítószernél akár egyik napról a másikra és nem kell évekig, vagy hónapokig drogozni hozzá.