Re: nincs cím
tozsdenyul Előzmény: #599865Én nem foglaltam állást, csak a te ellentmondásaidat próbáltam feloldani. Te mondod, hogy az alkohol, dohányzás oké, sőt mértékletesen egyenesen fogyasszuk. De a teljesen hasonlóan dózisfüggő marihuánát tiltsuk teljesen. Ez így ellentmondás.
Te mondod, hogy fél tüdővel is lehet élni, meg májat lehet cserélni, ami megint hülyeség. Csak önmagában az alkohol Magyarországon a halálozás kb. 10%-ért felelős, ebben nincs benne a dohányzás hatása, ami legalább ennyi, sem a kettő additív hatása.
Ezzel nem azt mondtam, hogy ne tiltsd a marihuánát, hanem hogy miért oké neked az alkohol, vagy a dohányzás.
Ez így együtt nem megy, ráadásul az összes addiktív élvezeti szer közül (beleértve az alkoholt, nikotint) tényleg a cannabis a legbarátságosabb - amivel nem azt mondtam, hogy barátságos, de a többi még rosszabb.
Hát én nem szeretném a gyerekemet fél tüdővel látni, meg kissejtes tüdőrákkal, vagy petefészek rákkal, vagy hasnyálmirigy rákkal. Vagy az utcán egy diszkóbaleset után. Hidd el, **** tehetetlen lennék.
Skizofrénként sem szeretném, de arra sokkal kisebb az esélye.