Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #593673

"Én ezért KÖTELEZLEK arra, hogy a kereseted 6%-át megtakarítsd"

Én meg is tettem volna, de soha nem adták a kezembe. Ellopták. Mindezen túlmenően, az állam is félretehette volna a 6%-omat, de nem tette, mert kellett a haveri körhöz a pénz juttatása. EZ SOHA nem volt az én vagyonom és SOHA nem lett volna az én vagyonom. Ez színtiszta szabadrablás volt, a magyar állam kifosztása.

Semmiféle magáncél nem volt, mert nem a NETTÓ jövedelemből lett félretéve, amit össze akarsz hazudni, hanem az ÁLLAM részéből keletkezett ez a pénz, vagyis a legjobb esetben is AZ ÁLLAM PÉNZÉRŐL BESZÉLÜNK és nem a sajátomról, ez a pénz ugyanis SOHA nem volt és SOHA nem is lehetett volna az enyém, mert ezt MINDENKÉPPEN elvonták volna tőlem.

EZÉRT nem lehet erre saját pénzként tekinteni, mert ez nem volt a tiéd. Ez az ÁLLAMÉ volt és az ÁLLAM helyezte ki szabad rablásra, és most az ÁLLAM vette vissza azzal, hogy elég volt a kuplerájból.

ÉS ezek szerint neked pontosan az a kommunista logikád van, hogy az államtól lopás a liberalizmus, az a szabadság, amikor az államot szabadon lehet fosztogatni, mert az mindenkié és ha már egyszer elloptad, az a tiéd!