Re: nincs cím
xmann Előzmény: #593610A manyup elkobzása LOPÁS. Nagybetűs. A manyup ugyanaz, mint USA-ban a 401k mondjuk.
Az állam azt mondta, hogy "emberek, ti nem tudtom megtakarítani, és ezért öregkorotokban nem lesz nyugdíjatok. Én ezért KÖTELEZLEK arra, hogy a kereseted 6%-át megtakarítsd, és mivel semmiféle befektetési kultúrád nincs, ezért ez speckó erre a célra létrehozott magánpénztárakban tegyed. És mivel jó magyar módjára elmismásolná a fele ennek a befizetését, így közvetlenül énhozzám kell befizetned ezt én meg továbbutalom apénztárnak, ahol a TE SZEMÉLYES VAGYONOD gyűlik, a TE MEGTAKARÍTÁSAIDBÓL.
Alávaló, hazug, kommunista duma azt állítani, hogy ez a megtakarítás nem magántulajdon volt, és alávaló bolesevik módszer ennek az államosítása, pont ugyanaz, mint amit Rákosi csinált a magántulajdonnal az 50es évek elején.
Az én őseimnek számos vagyontárgyát lopták el a kommunisták az ötvenes években, és most ezek az új kommunisták ugyanazt tették a magánpénztárakkal, és láthatóan egyre több magáncéget akarnak államosítani. Hiába hívják magukat nemzeti polgári pártnak, valójában kommunisták. tetteik alapján ítélem meg őket, nem szavaik alapján. nekem ne vegyék el semmimet, ami az enyém, mert az LOPÁS